Company logo
Experience image 1
Experience image 2
Experience image 3
Rundvisning med Gitte i grøntsagsmarken

Du får brug for alle sanser, når du kommer med Gitte på tur i grøntsagsmarkerne. Du får lov til at smage på stort set alt, som vi kommer forbi – og vi dyrker altså op til 80 grøntsager hen over sommeren!

Mens fuglene synger og der arbejdes i marken, fortæller Gitte om, hvordan GrønThy dyrker grøntsagerne med håndkraft og uden sprøjtegift og med fokus på biodiversitet og bæredygtighed.

Nogle af grøntsagerne høstes der på tre gange i løbet af sommeren og selv ukrudtet kan bruges – og det smager vi også på!

Hvad er inkluderet?

1 1/2 times rundvisning og smagsprøver fra kl. 14.00 til kl. 15.30

Cover image
Om GrønThy

Virksomheden startede i Thy for ganske få år siden, og er i dag beliggende på skønne Mors. Vi producerer grøntsager af højeste kvalitet på en bæredygtig og socialansvarlig måde. Vi brænder for at producere de allerbedste grøntsager, og her på Mors, hvor jorden ikke kan fåes bedre har vi valgt at slå os ned. Vi har altid mellem 10 og 15 flex-jobbere/praktikanter tilknyttet, som vi forsøger at hjælpe ud på arbejdsmarkedet ved kærlig støtte og et godt arbejdsmiljø. Vi sælger vores grøntsager til restauranter på både Mors og i Thy - og faktisk også helt i København. Derudover har vi boder spredt over hele lokalområdet. Vi glæder os til at se dig og din familie i markerne og til langbordsmiddag. Det bliver en uforglemmelig oplevelse.

GrønThySolbjergkær 117950 Erslev
groenthy@outlook.dk+45 31 27 25 10
© 2024 GrønThy
Fra 90 kr./person
Company logo
Fra 90 kr./person